Tietoa minusta

Lasten ja nuorten joogaopettaja Eveliina Puputti

Olen kolmen lapsen äiti, lasten ja nuorten joogaopettaja (RCYS) ja toimintaterapeutti. Lasten ja nuorten joogaopettajaksi olen valmistunut Suomen ensimmäisestä lasten ja nuorten joogaopettajakoulutuksesta, jota luotsasi täsmällinen ja taidokas Anne Slåen. Olen opiskellut myös NLP Master Practitioneriksi ihastuttavan ja mestarillisen Reetta Vanhasen opissa.

Joogatähdet sai alkunsa kuopuksen kanssa kotona ollessani. Omaa joogapolkua oli siinä kohtaa takana jo kymmenisen vuotta. Siihen polkuun oli mahtunut enemmän ja vähemmän joogaa sisältäviä aikoja, mutta aina jokin oli vetänyt takaisin joogamatolle.

Tämän päivän maailma tuo lapsillekin kaiken sormen hipaisun ulottuville. Ympäristö on täynnä virikkeitä, odotuksia ja vaatimuksia. Lapset voivat olla hyvinkin ylivirittyneitä ja stressaantuneita. 

Tähän tarpeeseen, jonka olen huomannut niin työssäni kuin myös kotona omien lasteni kanssa, haluan tarjota apua joogan ja hyväksyvän tietoisen läsnäolon keinoin.

Keskeisintä joogassa lasten, nuorten ja perheiden kanssa on mielestäni suoritusvapaus, ilo ja leikkimielisyys sekä pysähtyminen tähän hetkeen omaa itseä ja omaa kehoa kuunnellen.Palvalun tuottaa Fokus-Visual
Joogatähdet Copyright(c)2019, All Rights Reserved